Euroferma

Emisiune pentru țărani deștepți …

Este posibil ca încă din toamna acestui an să poată fi depuse proiecte pe toate măsurile din Programul Naţional de Dezvoltare Rurală (PNDR) pentru perioada 2014-2020

daniel-constantin-4
Este posibil ca încă din toamna acestui an să poată fi depuse proiecte pe toate măsurile din Programul Naţional de Dezvoltare Rurală (PNDR) pentru perioada 2014-2020, a afirmat marţi, la Curtea de Argeş, ministrul Agriculturii, vicepremierul Daniel Constantin.

“Toate măsurile pe care noi le-am prezentat, în număr de 14, vor începe în toamna acestui an. Dacă la 1 iulie, să spunem, vom transmite PNDR-ul în mod oficial Comisiei Europene, eu cred ca până în luna septembrie să fie agreat, iar după aceea să putem să începem deschiderea de primiri de proiecte pe toate măsurile”, a declarat Constantin, în cadrul unei dezbateri pe tema absorbţiei fondurilor europene.
Vicepremierul a adăugat că programul a fost deja trimis informal către Comisia Europeană, iar semnalele primite până în prezent sunt pozitive.

“În zilele următoare, România va transmite către Bruxelles, în mod oficial, Programul Naţional de Dezvoltare Rurală. Există o recomandare a Comisiei Europene, cel puţin în cazul României, ca undeva în primele zile din luna iulie să fie transmis în mod oficial. Noi, de mai bine de două luni, l-am transmis în mod informal, programul este cred, până în momentul de faţă, considerat fezabil de către Comisia Europeană”, a precizat Daniel Constantin.


Înapoi la știri
blog comments powered by Disqus