Euroferma emisiune de agricultura zootehnie industrie. Emisiunea TV Euroferma. Stiri agricultura. Euroferma online N24. Anunturi agricole. Idei afaceri agricole, stiri agricole.

Euroferma

Emisiune pentru țărani deștepți …
Stacks Image 129
Stacks Image 57723
Informații utile
Stacks Image 130
Vremea
Stacks Image 131
Curs valutar
Newsletter
Stacks Image 132
Newsletter
Abonează-te la newsletterul Euroferma!
Află imediat când sunt postate noi emisiuni, videoevenimente sau știri importante.
Formular anunțuri
Formular anunturi
Publică gratuit anunțuri pe site-ul Euroferma!
Completează formularul aici.
Parteneri
Claas Romania
NHR
BASF
Pioneer
Prutul SA
Naturevo
Nufarm
IPSO AGRICULTURA
FARMPET
Stacks Image 133

Emisiuni Euroferma

Emisiunea de agricultură Euroferma este difuzată pe canalele de televiziune Național 24 Plus și Favorit TV.
Stacks Image 134
Stacks Image 135
Stacks Image 136
Difuzare
Reluare
Duminica la ora 15:00.
Sâmbăta la ora 10:00.
Duminica la ora 13:30.
Sâmbăta la ora 10:30.
Selectati mai jos anul, apoi dați clic pe imagine pentru a urmări emisiunea. Vizionare plăcută!
Makhteshim Agan Romania
Soprano 125 SC
Zamir 40 EW
Zamir 40 EW
Stacks Image 137
Emisiuni 2019
Stacks Image 138
Emisiuni anterioare
Stacks Image 139
Emisiuni 2018

Sateliții și agricultura

Data difuzării: 10 martie 2019
Emisiune-10-2019---Satelitii-si-agricultura
Tema: "Sateliții și agricultura" este titlul emisiunii în care facem cunoștință cu programul Rhiza, al grupului Origini, ce oferă fermierilor, de la cartări simple la date meteo, de la rezervele de apă din sol, la rețete de fertilizare. Biță Racman este fermierul de 2000 de ha, ce își dorește mai mult decât analize de sol din 4 în 4 ani, își dorește analiză pentru fiecare cultură. Există viitor fără astfel de programe în ferme? Mulțumesc gazdei Elena Ghiță și lui Valerian Iștoc.

Pregătiri de primăvară

Data difuzării: 3 martie 2019
Emisiune-9-2019---Pregatiri-de-primavara
Tema: Președintele LAPAR, Laurențiu Baciu, a susținut recent o conferință de presă în care a readus în atenție presantele probleme ale fermierilor: impactul pestei porcine, lipsa unei coerențe economice pentru susținerea sectorului agricol, irigațiile. Parte dintre acestea au fost întărite de fermierul Adrian Rădulescu. Așa cum v-am obișnuit de ceva vreme, am început o serie de subiecte permanente: e vremea tratamentelor și a utilajelor. De această dată vă atragem atenția asupra mașinii de împrăștiere a îngrășămintelor solide Bogballe alături de Florin Neacșu și asupra unuia dintre tratamentele pentru cereale prin vocea Anei Maria Pascariu, specialist BASF și Livio Tedeschi, vicepreședintele grupului BASF.

Tineri în solarii

Data difuzării: 24 februarie 2019
Emisiune-8-2019---Tineri-in-solarii
Tema: În această ediție vă invităm să descoperiți curajul unui tânăr fermier, Andrei Cocoloș, care continuă munca altor două generații de legumicultori din zona Izbiceniului. Cu ce probleme se confruntă și ce solutii găsește? Tuta absoluta, dăunatorul din solarii, își poate găsi acum sfârșitul cu ALVERDE? Răspunde la aceasta provocare Robert Băicoianu - specialistul companiei BASF.

Circuitul performanței

Data difuzării: 17 februarie 2019
Emisiune-7-2019---Circuitul-performantei
Tema: În această ediție, echipa de marketing a BASF prin Mircea Chetrone, ne propune să asistăm la o "cursa contra cronometru", pe circuitul de formula 1 - circuitul performanței în AgriBusiness. Echipa aliniază la start 9 produse performante, noi le-am aplaudat și am băut șampania la final. Cultura pe care am pus accent în această ediție este cultura de grâu. Dacă am fi tratat grâul cu Systiva, am fi avut o cultură mai sănătoasă și mai dezvoltată în acest an? Ne răspunde Ana Maria Pascariu - membrul echipei BASF.
Este România "grânarul Europei"? Avem calitate sau cantitate? La toate acestea dar și mai mult ne răspunde Valeriu Tabară, fost ministru.
Noutatea absolută a fost însă anunțul intrării BASF pe segmentul de semințe de rapiță și legume, iar Marius Stanciu răspunde întrebărilor noastre despre aceste noutati. Simpozionul a marcat totodată și lansarea a trei noi hibrizi de rapiță, dintre care doi de tip Clearfield: InVigor 1165, InVigor 1266 CL și InVigor 1166 CL.
Mario Tomsic - noul country manager Basf Agricultural Solutions România ne dezvăluie, la început de mandat, planurile companiei pentru următoarea perioadă.

Porumbul de aur

Data difuzării: 10 februarie 2019
Emisiune-6-2019---Porumbul-de-aur
Tema: Conferința anuală a APPR a ajuns deja un eveniment râvnit și căutat, atât pentru informațiile care sunt împărtășite cât si pentru premiile pe care le decernează, pe baza competenței profesionale a fermierilor - Porumbul de Aur. Președintele APPR, Arnaud Perrein și Daniel Nica, marele câștigător al acestei ediții spun care sunt condițiile de a obține performanță la neirigat, pe când Adrian Rădulescu spune adevăruri greu de pronunțat despre dificultatea de a face culturi agricole în România. Un astfel de eveniment ar fi lipsit de amploare dacă ar lipsi mediul academic dar cum APPR are un parteneriat de cercetare cu USAMV Cluj, prin vocea doamnei Roxana Vidican aflăm ce fermieri sunt interesați de tehnologia profesionistă.

Semănători de precizie

Data difuzării: 3 februarie 2019
Emisiune-5-2019---Semanatori-de-precizie
Tema: Vă mai amintiți seria emisiunilor dedicate afacerilor de familie? Mă întrebam atunci câte afaceri din România rezistă măcar 30 de ani? Câte se pot lăsa moștenire? Cum te descurci atunci când numele tău este un brand ce se trece pe cartea de vizită la ambele rubrici: companie și nume alături de prenume.
Marius Mitra ne dezvăluie puțin din culisele Sola - spaniolii creatori de semănători, prezenți pe piața din România. Mai este loc pe piață pentru noi utilaje agricole? Sunt aceste semănători adaptate terenurilor noastre? Sunt condițiile din Spania mai grele decât cele din România?
Marcelo Tiraquini - directorul tehnic ne spune cât poate influența o semănătoare perioada de germinare și modul de răsărire a plantelor.
Noua rubrică pe care am inaugurat-o " E VREMEA..." este dedicată astăzi tratamentelor pentru culturile de cereale. Ana Maria Pascariu - specialist culturi cerealiere BASF, ne aduce în atenție PRIAXOR -ul.

Agricultura are ritm

Data difuzării: 27 ianuarie 2019
Emisiune-4-2019---Agricultura-are-ritm
Tema: În această ediție vă aducem în atenție soluțiile Corteva, divizia de agricultură a DowDuPont, de combatere a schimbărilor climatice: semințe adaptate, produse de protecția plantelor inovatoare. Primul produs, stabilizatorul de azot N-Lock Max, este destinat fermierilor care doresc să mențină azotul disponibil la rădăcina plantelor de cultură pentru o perioadă mai lungă de timp și să optimizeze randamentul culturilor. Despre tehnologia N-LOCK ne vorbeste Ciprian Păcuraru. Valeriu Tabără - fost ministru vede prin ochii dânsului, cercetători și cunoscători, această tehnologie și dezvoltare a companiei. Mihai Valentin, ne face cunoștință cu noua generație de hibrizi de porumb din portofoliul companiei, iar eu vă fac cunoștință cu noua generație de fermieri. Tineri ce moștenesc afacerile dar și pasiunea pentru agricultură, e vorba de Cosmin Iancu, un tânăr fermier de care, sigur, vom mai auzi.
Inaugurăm cu această ediție o rubrică nouă," E VREMEA", fie a tratamentelor/ fie a mașinilor. În această duminică e vremea mașinilor și vom învăța de la specialiștii Agroconcept, astăzi împreună cu Florin Marin, cum păstrăm mașinile agricole peste iarnă. Cu sau fără motorină? Cu sau fără adblue?

Noblețea mărului

Data difuzării: 20 ianuarie 2019
Emisiune-3-2019---Nobletea-marului
Tema: Finalul anului 2018 a adus pomicultorilor o veste foarte bună din partea companiei Basf. Lansarea primului regulator de creștere dedicat coroanei pomilor. Produsul era așteptat de peste 15 ani de fermierii români, iar de acum provocarea va fi doar să îl achiziționeze la timp.
Produsul era cunoscut de la vecinii fermieri din Uniunea Europeană spun fermierii Dănuț Băianu și Constantin Ticuță, și nu este de mirare ținând cont de beneficiile aplicării acestui produs: formarea coroanei pomilor, micșorând coroana și eliminând în timp tăierile și reducând numărul zilierilor la momentul acestei operațiuni, ajută la colorarea fructelor și la obținerea unor fructe omogene din punct de vedere al mărimii.

Îngrășămintele viitorului

Data difuzării: 13 ianuarie 2019
Emisiune-2-2019---Ingrasamintele-viitorului
Tema: Ce rezerve de fosfor și potasiu are solul din România la această oră? Avem nevoie de formule NPK îmbogățite? Pământul poate fi exploatat la nesfârșit fără a pune ceva în loc?
Între lupta dintre "a lua" și "a da", între a adăuga îngrășăminte și a nu interveni, aceasta este tema unei noi ediții a emisiunii Euroferma.
Mulțumim invitaților noștri care au completat ansamblul acesui subiect: Liviu Bădărău, Valeriu Tabără, Valentin Mărginean și profesorul Ioan Rusu.

Afaceri românești în mișcare

Data difuzării: 6 ianuarie 2019
Emisiune-1-2019---Afaceri-romanesti-in-miscare
Tema: ''Punem afacerile românești în mișcare'' - prima ediție a campaniei comerciale NETagro dedicată fitofarmaciilor. Fitofarmaciile, o afacere de nișă apreciata atât de distribuitori cât și de producatori, deci și de noi, realizatorii emisiunii Euroferma.
Tuta absoluta, mereu o problemă, avem o soluție? Cum se descurcă fitofacmaciile în situația scoaterii, interzicerii sau înlocuirii unor produse?
Finalul evenimentului a adus celor patru norocoși câștigători, prin tragere la sorți, trei vouchere în valoare de 5.000 Ron fiecare, iar marelui câștigător un autoturism Dacia Duster. Câștigătorii celor 3 vouchere au fost: SC AGROCAPA COMERCIAL SRL, SC BIOPLANT SRL, SC 360 GROUP SRL.
Marele Premiu, un autoturism Dacia Duster, a fost câștigat de LAZĂR ZOICA-DOINA.
Mulțumesc invitaților mei: Ionuț Frățilă, Alice Danilă, Gheorghe Victor, Dinu Iulian, Alin Miheșan, Dragoș Moldovan, Dumitru Hristea.
Stacks Image 140

Publică-ți gratuit anunțurile pe site-ul Euroferma!

Anunturi
În secțiunea Anunțuri Agricole, iți oferim posibilitatea de a publica gratuit anunțurile tale. Structurată pe categorii, această secțiune se adresează atât firmelor cât și persoanelor fizice. Tot ceea ce ai de făcut este să completezi formularul.

Completează formularul aici!
Stacks Image 141
Mai multe detalii

Parteneri Media

Stacks Image 142
Stacks Image 143
Stacks Image 144
Stacks Image 145