Euroferma emisiune de agricultura zootehnie industrie. Emisiunea TV Euroferma. Stiri agricultura. Euroferma online N24. Anunturi agricole. Idei afaceri agricole, stiri agricole.

Euroferma

Emisiune pentru țărani deștepți …
Stacks Image 129
Informații utile
Stacks Image 130
Vremea
Stacks Image 131
Curs valutar
Newsletter
Stacks Image 132
Newsletter
Abonează-te la newsletterul Euroferma!
Află imediat când sunt postate noi emisiuni, videoevenimente sau știri importante.
Formular anunțuri
Formular anunturi
Publică gratuit anunțuri pe site-ul Euroferma!
Completează formularul aici.
Parteneri
Claas Romania
NHR
BASF
Pioneer
Prutul SA
Naturevo
Nufarm
IPSO AGRICULTURA
FARMPET
Stacks Image 133

Emisiuni Euroferma

Emisiunea de agricultură Euroferma este difuzată pe canalele de televiziune Național 24 Plus și Favorit TV.
Stacks Image 134
Stacks Image 135
Stacks Image 136
Difuzare
Reluare
Duminica la ora 15:00.
Sâmbăta la ora 10:00.
Duminica la ora 13:30.
Sâmbăta la ora 10:30.
Selectati mai jos anul, apoi dați clic pe imagine pentru a urmări emisiunea. Vizionare plăcută!
Makhteshim Agan Romania
Soprano 125 SC
Zamir 40 EW
Zamir 40 EW
Zamir 40 EW
Stacks Image 137
Emisiuni 2018
Stacks Image 138
Emisiuni anterioare
Stacks Image 139
Emisiuni 2017

Femei în agricultură

Data difuzării: 11 martie 2018
Emisiune-10-2018---Femei-in-agricultura
Tema: Emisiunea Euroferma din această duminică ora 13:30 Național 24 Plus, este dedicată femeilor din agricultură. Vă urez tuturor o primăvară frumoasă, o vară fericită, o toamnă bogată și gata anul.
Mulțumesc invitatelor mele din această ediție inițiată de echipa Prutul, Mihaela Merlă, Alice Năstase, Iolanda Craiu, Monika Puiu, Stroe Elena și nu în ultimul rând Claudiu Spiridonescu. Așa .... agricultura are farmec.

Continuitate în agricultură

Data difuzării: 4 martie 2018
Emisiune-9-2018---Continuitate-in-agricultura
Tema: Emisiunea Euroferma își arată în această ediție cum se vede continuitatea din punctul a două companii din agribusiness: Netagro își continuă activitatea de distribuție mărindu-și aria de desfacere, iar FMC apare în peisajul companiilor din piața românească. Ca de fiecare dată, agronomul Lucian Buzdugan împărtășește din experiența sa colegilor de meserie.

Agricultura cu A mare

Data difuzării: 25 februarie 2018
Emisiune-8-2018---Agricultura-cu-A-mare
Tema: Este evident din ce în ce mai des că agricultura fără mecanică performantă și potrivită nevoilor nu se mai poate face. Plecând de la această idee, la care s-a adăugat valoarea pământului bine lucrat, IPSO Agricultură a făcut lansarea în piata românească a unei noi combine: Seria S 700. Detalii tehnice explicate de Radu Meșină și impresiile fermierilor Valentin Mărginean și Vasile Lungu întregesc emisiunea.

Mai spornici împreună

Data difuzării: 18 februarie 2018
Emisiune-7-2018---Mai-spornici-impreuna
Tema: În fiecare emisiune, vă spunem o poveste nouă, legată de lumea agricolă. Astăzi este despre bonusul oferit de compania Prutul, pentru cei ce cultivă floarea soarelui Higholeica și hibridul din catalogul companiei Limagrain, despre pendularea între sentimentul nationalist și venitul din buzunar.
Mai au nevoie fermierii de consultanță? Răspunde întrebării Romeo Gheorghe - consultant.
Tot astăzi este și despre îngrășăminte și cartări, despre potasiu și schimbările rețetelor de fertilizare ale solului alături de Mădălin Turcu, specialistul Comfert, căruia îi mulțumim pentru sinceritatea de a împărtăși din evenimente trăite alături de fermieri.
Cum vede un bucătar uleiul Spornic HO vă las să descoperiți în această ediție, alături de câștigătorul concursului Masterchef din 2014, Ciprian Ogarcă.

Avantaj pentru fermieri

Data difuzării: 11 februarie 2018
Emisiune-6-2018---Avantaje-pentru-fermieri
Tema: Devine din ce în ce mai evident că agricultura viitorului este cea de precizie, intensivă și tehnologizată dar cu un plan bine pus la punct în ceea ce privește balanța între cheltuieli și profit. Acest lucru l-am surprins în discuția cu Valerian Iștoc - director general Comfert/Redoxim, fermierul Petre Iova, Mădălin Turcu - director pentru achiziții fertilizanți Comfert și Claudiu Spiridonescu - director comercial Prutul SA.

Uniți pentru pământ

Data difuzării: 4 februarie 2018
Emisiune-5-2018---Uniti-pentru-pamant
Tema: Congresul anual al APPR a devenit de câțiva ani un loc de exprimare a celor mai importante teme pentru fermieri. Aici am surprins, cu siguranță alte fațete ale evenimentului față de colegii noștri, și am pus accent pe asocierea între fermieri și organizații care să îi reprezinte și pe soluții alternative pentru coabitarea apicultorilor pe lângă fermieri. Au explicat fiecare temă a emisiunii Arnaud Perrein - președinte APPR, Adrian Rădulescu - președinte AFR, Jean Ionescu - director general Pioneer, Adrian Siceanu - director institut apicol, Adrian Pîrșot - director regional Adama.

Aleg România

Data difuzării: 28 ianuarie 2018
Emisiune-4-2018---Aleg-Romania
Tema: Doamna Monika Puiu, o persoană despre care s-a scris și s-au spus multe în ultimii 18 ani de când s-a implicat în lumea agricolă românească. A venit momentul în care își dorește să se retragă. De ce? Ce face o astfel de persoană “la pensie”? Cum a reușit să cucerească această lume întortocheată?

Campionii în Agribusiness

Data difuzării: 21 ianuarie 2018
Emisiune-3-2018---Campionii-in-agribusiness
Tema: În fiecare iarnă, când începe sezonul prezentărilor în sală, BASF ne-a obișnuit cu evenimente cu concepte diverse. Anul acesta tema centrală a suitei de evenimente care prezintă portofoliul pentru culturile de câmp a fost Liga Campionilor la fotbal. Invitați precum Bogdan Stelea și Gabi Balint au fost cei care au făcut mereu comparația între performanța din terenul de fotbal și terenul culturilor mari. Noutățile pentru anul acesta ni le-au descris Mircea Chetrone, Ana-Maria Pascariu și Jorg Polzin, iar Ionuț Lungoci, director al Cooperativei Dobrogea Sud exprimă câteva opinii despre folosirea inteligentă a produselor de protecția plantelor.

Alunul

Data difuzării: 14 ianuarie 2018
Emisiune-2-2018---Alunul
Tema: În Seleuș, județul Arad, fermierul Ioan Horga face performanță din horticultură. Vă propunem spre analiză o cultură pe care nu am mai abordat-o până acum: alunul, dar pe care fermierul amintit o exploatează cu profit.

Agricultură cu pasiune

Data difuzării: 7 ianuarie 2018
Emisiune-1-2018---Agricultura-cu-pasiune
Tema: Prima ediție a emisiunii Euroferma a anului 2018 are în vedere tânăra generație de fermieri: cum gândește, ce alege să facă, ce abordări sau ce planuri și vise au. Primul intervievat a fost Călin Muscă în opinia căruia "pasiunile pot fi lăsate moștenire".
Stacks Image 140

Publică-ți gratuit anunțurile pe site-ul Euroferma!

Anunturi
În secțiunea Anunțuri Agricole, iți oferim posibilitatea de a publica gratuit anunțurile tale. Structurată pe categorii, această secțiune se adresează atât firmelor cât și persoanelor fizice. Tot ceea ce ai de făcut este să completezi formularul.

Completează formularul aici!
Stacks Image 141
Mai multe detalii

Parteneri Media

Stacks Image 142
Stacks Image 143
Stacks Image 144
Stacks Image 145