Euroferma

Emisiune pentru țărani deștepți …

SERV CLASS IRIGAȚII devine importator autorizat al sistemelor de irigații ZIMMATIC pentru România

blogEntryTopperPână în 2030, fermierii vor trebui să deservească 8,5 miliarde de oameni la nivel global. Este mai mult decât dublu față de o generație în urmă. Odată cu creșterea cererii de alimente și resurse naturale, fermierii au nevoie de soluții care să maximizeze randamentul și profitabilitatea, reducând în același timp riscurile și costurile operaționale.

Oportunităţi, provocări, obstacole depăşite, realizări notabile şi o echipă căreia i s-au alăturat în fiecare an profesionişti in domeniu, acestea sunt ingredientele reţetei succesului aplicată de SERV CLASS.
Începutul anului 2021 a fost marcat de SERV CLASS prin diversificarea produselor și creșterea portofoliului. Astfel, la începutul acestui an a luat ființa compania SERV CLASS IRIGAȚII, membră a grupului SERV CLASS, companie ce a preluat distribuția brandului LINDSAY pentru România.

LINDSAY - Revoluționează irigațiile agricole
Lindsay Corporation este un producător și distribuitor mondial de echipamente și tehnologie pentru irigare și infrastructură de irigații. Înființată înca din 1955, Lindsay a fost un pionier al soluțiilor de irigare și gestionare a apei. De la rezistența sistemelor de pivotare ZIMMATIC® la inteligența și tehnologia avansată a FieldNET ™, portofoliul de produse și servicii de vârf din industrie ajută la conservarea resurselor, creșterea randamentelor și beneficiilor fermierilor din întreaga lume.

Extinde potențialul câmpului tău.
Sistemele de irigare ZIMMATIC sunt construite pentru a rezista. De la durabilitate până la îmbunătățiri inovatoare și tehnologie avansată, fiecare produs este conceput pentru a face parte dintr-o soluție personalizată și flexibilă care te sprijină cel mai bine pe tine și afacerea ta.
Investește într-un sistem de irigații construit în mod corect de la bun început, pentru a-l exploata o viață întreagă. Orice produs sau componentă ZIMMATIC vei alege, fii sigur că vei găsi o precizie nemaiîntâlnită, calitate și durabilitate care vor rezista fără probleme în anii ce vor urma.

Pivoții de irigații ZIMMATIC: perfecți pentru câmpul tău.
Deficiențele de apă în timpul perioadei de formare a randamentului pot duce la reducerea producțiilor agricole. Pivoții centrali ZIMMATIC pot oferi o aplicare uniformă a apei și o acoperire maximă a suprafeței irigate. În plus, pivotii ZIMMATIC pot facilita fertirigarea și a chemigarea necesare, care favorizează creșterea și protejează culturile de evenimente neașteptate.
Pivoții de irigații ZIMMATIC sunt perfecți pentru câmpuri cu formă neregulată si le oferă fermierilor flexibilitatea de a profita la maximum de pe urma lor. Comenzile digitale ușoare și intuitive le permit acestora să adauge informații suplimentare în orice moment.
Studiile au arătat ca poți obține până la 50% economie de apă pentru o cultura cu irigare pivotantă în comparație cu irigarea tradițională prin inundare. În plus, controlul și precizia pe care le oferă sistemele de irigații ajută fermierii atunci când vremea nu cooperează, oferind costuri mai mici de producție.

Gestionați-vă câmpurile de oriunde cu FieldNET
Programarea irigațiilor este cheia pentru obținerea unor randamente optime, deoarece atât supraaglomerarea, cât și subagregarea pot duce la pierderi. În plus, supraaglomerarea poate duce, de asemenea, la costuri de operare mai mari. Managementul de la distanță FieldNET poate ajuta fermierii să monitorizeze și să controleze irigarea de oriunde, asigurând managementul integrat al apei, al fertirigației și al chemigării.
Vizualizați și controlați sistemele de irigare oriunde ați fi, direct de pe telefon cu tehnologia noastră complet integrată de gestionare și programare a irigațiilor la distanță. FieldNET vă ajută să petreceți mai puțin timp pe teren și să cheltuiți mai puțini bani, câștigând mai mult control și vizibilitate în afara câmpului. În plus, FieldNET Advisor vă poate oferi recomandări zilnice pentru a vă satisface nevoile în permanenta schimbare.

Tamburi premium concepuți pentru agricultura modernă.
Tamburii Perrot sunt fabricați de Lindsay Europe fiind potriviți pentru acoperirea marginilor și solelor cu dimensiuni neregulate. Linia Expert combină peste 40 de ani de experiență și expertiză în materiale de înaltă calitate, oferind performanță de lungă durată și eficiență.

Descoperiti beneficiile tamburilor Perrot
  • Soluție de irigare portabilă sau permanentă
  • Sistemele de tamburi vă permit să mutați furtunul și căruciorul de aspersoare în diferite zone, ceea ce este ideal pentru câmpuri complexe sau greu de irigat.
  • Cea mai eficientă turbină de pe piață
  • Linia Expert dispune de o turbină de mare putere conectată la o cutie de viteze cu patru trepte și reglată de un motor de bypass acționat electric pentru eficiență optimă și performanță de conducere.
  • Ușor și confortabil de utilizat
  • Un design inteligent pentru toate modelele utilizează o ridicare hidraulică a tunului de capat, frână automată cu tambur, comenzi hidraulice pe șasiu mobil pentru o funcționare ușoară și precisă și multe altele.
  • Siguranța în exploatare prin sisteme de ancorare solide, comenzi hidraulice, distribuție optimă și echilibrată a greutății.

Detalii puteti găsi pe site www.servclass.ro sau în rețeaua de distribuție Serv Class.

Înapoi la știri



blog comments powered by Disqus