Euroferma

Emisiune pentru țărani deștepți …

IPSO Agricultură: Numerele de telefon pentru situațiile de urgență și program special pentru Campania Agricolă 2021

blogEntryTopperÎn perioada recoltării, solicitările fermierilor pentru piese de schimb și service pentru întreținerea utilajelor aflate în câmp, se intensifică, tocmai pentru a asigura strângerea recoltei în timp util, fără pierderi.


De aceea, ca în fiecare an, este important ca fermierii să aibă acces la piese de schimb și service de calitate la orice oră pentru a preveni sau a minimiza timpul de staționare al utilajelor în fermă.
IPSO Agricultură vine în sprijinul fermierilor cu un program de lucru prelungit pentru toate sediile și numere de telefon alocate special atât pentru piese de schimb cât și pentru service, pentru orice situație de urgență ce poate apărea în timpul recoltării, în perioada iunie - octombrie. Aceste numere de telefon sunt valabil de asemenea în afara orelor de program.
IPSO Agricultură are 20 depozite regionale de piese de schimb, localizate în sediile din întreaga țară. Stocul național include peste 50.000 de referințe, dintre care 20.000 de referințe distincte. Piesele de schimb care nu se află în stoc sunt livrate în 1 – 3 zile lucrătoare în regim de comandă urgentă și până la 5 zile lucrătoare, în regim de comandă normală.
Cu cea mai amplă rețea de servicii de întreținere, diagnosticare şi reparaţii pentru utilajele achiziţionate; compania are opt ateliere de service, câte unul în fiecare dintre cele opt regiuni de dezvoltare, în care lucrează 155 de tehnicieni calificaţi şi atestaţi periodic pentru a realiza reparaţii la cel mai înalt standard de calitate, în peste 10.000 de ore de formare profesională.
Înapoi la știri

blog comments powered by Disqus