Euroferma

Emisiune pentru țărani deștepți …

MADR a publicat calendarul estimativ pentru sesiunile de depunere de proiecte pentru anul 2024

blogEntryTopperMinisterul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale a publicat pe pagina de internet a instituţiei calendarul estimativ pentru lansarea sesiunilor de depunere a cererilor de finanţare pentru intervenţiile din cadrul Pilonului II al Planului Strategic PAC 2023-2027 şi pentru submăsurile 4.1 şi 17.1 din PNDR 2014-2020.

Potrivit unui comunicat al MADR, remis vineri AGERPRES, fondurile disponibile sunt de aproximativ 1,4 miliarde de euro pentru intervenţiile din PS 2023-2027 şi 232 milioane de euro pentru măsurile din PNDR 2014-2020.
Sesiunile de depunere proiecte se vor desfăşura în perioada martie - noiembrie 2024.
"Aceste sesiuni reprezintă o oportunitate de a accesa fonduri în domenii care vizează investiţii în sectoarele vegetal, forestier, achiziţii de utilaje, înfiinţarea grupurilor de producători, irigaţii, transfer de cunoştinţe şi consiliere, cooperare şi prime de asigurare. Informaţii suplimentare şi detalii specifice despre fiecare intervenţie se regăsesc în secţiunea Dezvoltare Rurală a paginii www.madr.ro, precum şi pe site-ul oficial al AFIR, www.afir.ro", se precizează în comunicat.

Sursa: AGERPRES

Înapoi la știri
blog comments powered by Disqus