Euroferma

Emisiune pentru țărani deștepți …

Agrii România marchează lansarea pe piață a trei produse destinate culturilor agricole și horticole!

blogEntryTopperDebutul primăverii, a însemnat pentru Agrii România lansarea pe piață a trei produse, cu avantaje majore în utilizarea lor în orice fermă.
Aducerea pe piață a noilor produse, a venit din dorința de a avea un portofoliu și mai variat, care să vină în întâmpinarea nevoilor fermierilor noștri, oferindu-le cele mai eficiente soluții pentru culturile lor. Biostimulatorii PhysioCrop și Router, precum și fertilizantul foliar Sulper sunt cele trei produse, de ultimă generație, care ajută culturile agricole și horticole să aibă o dezvoltare sănătoasă și viguroasă.

”Lansarea pe piață a acestor produse reprezintă, pentru noi, Agrii România un moment foarte important, mai ales că ele sunt produse și ambalate în fabrica noastră de la Timișoara, o linie, modernă, cu utilaje performante. Pe lângă erbicide, fungicide, insecticide, știm cât este de importantă pentru culturi utilizarea biostimulatorilor, dar și a fertilizanților, așa că ne-am dorit extinderea portofoliului cu aducerea de noi produse, eficiente. După cum știm biostimulatorii îmbunătățesc creșterea și dezvoltarea plantelor, pe parcursul întregului ciclu de dezvoltare, pornind de la germinare până la maturizare. De asemenea, fertilizanții foliari, prin gama de macro și microelemente, în formule adecvate cerințelor nutriționale pentru fiecare cultură în parte, ajută la prevenirea și tratarea unor carențe, ce pot afecta, în lipsa utilizării lor, culturile fermierilor noștri”, a declarat Valerian Iștoc, Business Development Director, Agrii România.
”Recomandăm fermierilor utilizarea în culturile lor a biostimulatorilor PhysioCrop și Router, precum și a fertilizantului foliar Sulper, pentru a vedea avantajele în producție”, a completat Valerian Iștoc.
PhysioCrop, Router, Sulper, soluțiile eficiente pentru culturi profitabile!

Cum ajută biostimulatorul PhysioCrop culturile fermierilor? Aplicat foliar, plantele sunt ajutate să depășească momentele de stres, astfel: acțiune de stimulare a plantei pentru economisirea energiei în timpul sintezei proteice; reducerea stresului abiotic, ajutând la revenirea rapidă a culturii în cazul secetei, a schimbărilor de temperatură, dar și în cazul bolilor sau efectelor fitotoxice provocate de tratamentele cu produse de protecția plantelor; stimularea creșterii vegetative a culturii, precum și dezvoltarea fructului.
Despre Router, trebuie menționat faptul că este un produs fertilizant cu acțiune biostimulatoare. Datorită formulării sale speciale și îmbogățirii cu microelemente specifice, este imediat absorbit de către plante. Conține microelemente cu rol în absorbție și translocare. El se aplică în perioada de creștere a boabelor/fructelor și asigură creșterea calitativă și cantitativă a producției, stimulând, totodată, dezvoltarea fructului/boabelor.
În ceea ce privește fertilizantul Sulper, acesta are un conținut ridicat de azot și sulf. Compoziția produsului și cantitățile de elemente nutritive au fost selectate pentru a corespunde întru totul cerințelor plantelor de cultură, sensibile la carența de sulf. Acest grup cuprinde în special: grâul, porumbul, rapița, sfecla de zahăr, ceapa, varza și alte brasicacee. Aplicat foliar, Sulper asigură aprovizionarea plantelor cu sulf, element important pentru metabolismul lor, mai ales la speciile rădăcinoase, crucifere, dar și la cereale păioase. De asemenea, azotul și sulful trebuie aplicate în momentele potrivite pentru a asigura stabilitatea nivelului de producție și calitatea acesteia. Sulper stimulează sinteza aminoacizilor, îmbunătățind rezistența plantelor la atacul patogenilor.
Așadar, puneți în aplicare recomandările noastre, și veți observa culturi mai sănătoase, dar și diferențe de producție.

Despre Agrii România
Reamintim că, Agrii România pune un accent profund pe direcții strategice, dar și pe promovarea valorilor: integritate, inovație, parteneriat, oameni, comunitate. Compania AGRII este numărul 1, și vrea să rămână numărul 1, pe toate segmentele de vânzare ale pieței, reușind să distribuie în toată țara prin cele 23 de puncte logistice, cele 41 de fitofarmacii proprii, cu o amprentă pe mai mult de 1.800.000 ha, și peste 7.000 de fermieri parteneri. Agrii România investește în tehnologia digitală, suport pentru deciziile pe care fermierii trebuie să le ia.

Înapoi la știri
blog comments powered by Disqus