Euroferma

Emisiune pentru țărani deștepți …

CLAAS SILVER LINE: o nouă linie de produse din gama de piese de schimb pentru utilaje CLAAS mai vechi

blogEntryTopperCLAAS a lansat o nouă linie de produse din gama de piese de schimb, concepute special pentru utilajele CLAAS mai vechi care nu sunt utilizate la fel de intens ca utilajele noi.

Mulți fermieri profesioniști și ocazionali, precum și unii prestatori continuă să folosească în activitatea lor de zi cu zi utilaje CLAAS mai vechi. Cu toate acestea, aceste modele mai vechi nu sunt foarte utilizate și, prin urmare, adesea nu pot beneficia pe deplin de durata de funcționare a pieselor standard CLAAS ORIGINAL. În același timp, disponibilitatea clientului de a investi în întreținere și reparații scade pe măsură ce crește vechimea utilajului. CLAAS a identificat această situație și i-a venit în întâmpinare, extinzându-și gama de piese CLAAS ORIGINAL.

Un nou membru în familia pieselor de schimb
Pe lângă gama de piese și accesorii CLAAS FARM PARTS care acoperă o mare varietate de mărci și sectoare, CLAAS oferă o paletă largă de piese din gama ORIGINAL pentru a satisface nevoile individuale ale tuturor clienților. Până de curând, în această gamă existau două linii – PREMIUM LINE și REMAN LINE. CLAAS PREMIUM LINE se adresează clienților care au nevoie de o soluție fiabilă pentru utilajele ce funcționează cu sarcini deosebit de mari, așa încât piesele din această gamă sunt extrem de rezistente la uzură. CLAAS REMAN LINE, pe de altă parte, oferă un program de componente refabricate cu un consum redus de resurse pentru clienții care caută o alternativă rentabilă la cumpărarea unei piese CLAAS noi. CLAAS preia piesele uzate și le recondiționează printr-un proces industrial, la aceleași standarde ca pentru producția de serie.

Actualul portofoliu CLAAS ORIGINAL a fost acum extins pentru a include CLAAS SILVER LINE. Gama SILVER LINE se adresează în mod special clienților axați pe preț, cu utilaje CLAAS mai vechi. Toate piesele enumerate aici sunt dezvoltate special pentru seriile mai vechi și oferă o soluție rentabilă de întreținere și reparații, în concordanță cu valoarea utilajului. Piesele sunt testate și aprobate conform acelorași standarde înalte de calitate ale CLAAS, astfel încât clienții pot fi siguri că vor primi calitatea dovedită CLAAS în condiții avantajoase. Portofoliul CLAAS SILVER LINE include în prezent curele de transmisie, filtre și lanțuri de transmisie și se lucrează pentru extinderea gamei cât mai curând posibil.
Gama CLAAS SILVER LINE este disponibilă acum la CLAAS PARTS Shop și reprezentanții de vânzări CLAAS din Germania, Austria, Elveția, Olanda, Belgia, Franța, Polonia, Rusia, Ucraina, Slovenia, Croația, Bosnia și România.

Despre CLAAS
CLAAS (www.claas-group.com) este o afacere de familie fondată în anul 1913 şi unul dintre cei mai importanţi producători de utilaje agricole la nivel global. Compania cu sediul în Harsewinkel, Westfalia, este lider pe piaţa europeană de combine de recoltat. CLAAS este lider mondial și în ceea ce priveşte un alt mare grup de produse: combinele autopropulsate de recoltat furaje. Totodată, CLAAS este un nume de referinţă de top la nivel mondial în ceea ce priveşte tehnologia agricolă, în special în domeniul tractoarelor, preselor de balotat şi al utilajelor agricole de recoltat furaje verzi. Portofoliul de produse al companiei include, de asemenea, tehnologie a informaţiei de ultimă oră în ceea ce priveşte agricultura. Firma CLAAS are peste 11.400 de angajaţi la nivel mondial şi a generat o cifră de afaceri de 4,04 miliarde de euro în 2020.

Înapoi la știri


blog comments powered by Disqus