Euroferma

Emisiune pentru țărani deștepți …

Turneul Agrii prin țară s-a încheiat: Aproape 2000 de fermieri s-au întâlnit cu specialiștii Agrii

blogEntryTopperSăptămâna aceasta s-a încheiat seria întâlnirilor cu fermierii, ce au debutat pe 20 ianuarie, primul eveniment, sub noua siglă Agrii, fiind organizat la Buzău.

„Caravana” Agrii a ajuns în aproape fiecare regiune agricolă a țării, iar cca. 2.000 de fermieri au luat parte la evenimentele noastre.
Echipa Agrii a fost formată din: Monalisa Ungureanu - CEO; Gheorghe Zăhoi- Head of Category Management Seeds&CPP; Valerian Iștoc - Business Development Director, Cristian Grecu - Category Manager Pesticide; Roxana Jercan - Category Manager Seeds, Mădălin Turcu - Head of Category Management, Florin Barbu - Manager Departament Cereale, Alin Abălașei- Product Manager, reprezentanții tehnici: Mihai Vicol, Iulian Negoiță, Mihnea Pojoga, Bogdan Braica, dar și Andreea Pal - Rhiza Digital Specialist.
Întâlnirile cu fermierii au fost realizate cu sprijinul și implicarea directorilor noștri de vânzări, din fiecare regiune în parte.
Evenimentele au reprezentat un bun prilej pentru fermieri de a afla politica comercială a companiei, referitor la toate produsele comercializate, serviciile din portofoliu, dar și ce scheme tehnologice pot utiliza pentru ferma lor.
Începând de la sămânță, utilizarea eficientă a produselor de protecția plantelor (PPP-uri), momentul optim de aplicare a fertilizanților și a îngrășămintelor, serviciul digital Rhiza, serviciul livrare combustibili și colectare cereale au fost subiecte de interes pentru fermierii noștri.
”Noi, Agrii, investim foarte mult în partea de dezvoltare, n-aș putea spune cercetare pentru că de acest lucru se ocupă producătorii noștri. Dar cu toate astea, avem foarte multe ferme în care testăm produsele pe care le avem în portofoliu de la diverși producători, pentru a găsi soluțiile tehnologice, optime la toate problemele din fermele dumneavoastră. Suntem o companie care respectăm și încurajăm fidelitatea”, le-a spus Monalisa Ungureanu, fermierilor.
În ceea ce privește noutățile, CEO-ul Agrii România a punctat: ”Venim în fața fermierilor noștri cu multe noutăți, unul dintre elementele de noutate fiind pe partea de digitalizare. De asemenea, avem importante direcții legate de inovație, sprijinim comunitățile, prin diverse programe de interacțiune, punem foarte mult accent pe parteneriatul stabil și solid fermierii noștri, venim cu valoare adăugată pentru dvs. Echipa noastră promovează inteligența și inovația, două dintre valorile care stau la baza brandului nostru. Ca și poziție pe piață, Agrii ocupă locul 1, atât la distribuția de îngrășăminte, semințe, dar și pesticide. De asemenea, ca și forță de vânzări, ne bucurăm că suntem numărul 1 în România și ne propunem să rămânem aici”.
La finalul celor 18 evenimente, fermierii care au interacționat cu echipa Agrii au considerat extrem de utile aceste întâlniri, mai ales că au primit informațiile necesare direct de la specialiști. AGRII, inteligență și inovație!

Înapoi la știri
blog comments powered by Disqus