Euroferma

Emisiune pentru țărani deștepți …

Comunicat CLAAS Regional Center South East Europe SRL

Michael-Beier
Începând cu 1 octombrie 2018, Domnul Michael Beier a preluat poziția de Director General al CLAAS Regional Center South East Europe S.R.L. și va raporta direct directorului regional responsabil pentru regiunea Europa Centrală.

În această funcție, domnul Beier va fi succesorul domnului Finn Petersen, care va reveni în Germania, în cadrul grupului CLAAS, într-o nouă funcție cu numeroase responsabilități.
Dorim să profităm de ocazie și să îi mulțumim domnului Petersen pentru cei șapte ani de muncă de succes în vederea construirii și consolidării durabile a centrului regional CLAAS Europa de Sud-Est.
Domnul Beier a lucrat încă din februarie 2012 în poziția de reprezentant pentru Uzbekistan în cadrul CLAAS Global Sales GmbH și, din această postură, a coordonat toate activitățile companiei CLAAS din această țară. Printre activitățile sale s-au numărat și coordonarea vânzărilor și serviciilor post-vânzare din Uzbekistan. Înainte de a se angaja la CLAAS, domnul Beier a lucrat, printre altele, în cadrul companiei Manroland, ca director de reprezentanță în Rusia, fiind responsabil pentru Rusia, Belarus și Ucraina.


Înapoi la știri
blog comments powered by Disqus