Euroferma

Emisiune pentru țărani deștepți …

NHR Agropartners propune noi soluții sustenabile pentru agricultura românească

nhr-deutz-fahr
NHR Agropartners SRL, companie prezentă pe piața românească de agricultură de 14 ani, își continuă misiunea de a ajuta agricultorul român să devină mai puternic prin reprezentarea exclusivă în România a utilajelor Deutz-Fahr, începând cu anul 2016.

“Scopul nostru a fost dintotdeauna acela de a reprezenta producători de înaltă calitate, cu viziune și parteneriat exclusiv, pe termen lung. Suntem la dispoziția clienților noștri, ajutându-i cât putem de mult, iar succesul nostru se datorează tocmai acestui fapt. Astazi, având în considerare filialele și echipa noastra, îndrăznesc să spun că suntem cea mai puternică companie de pe piață din acest domeniu. Pentru a rămâne la același nivel, va trebui să demonstrăm o continuă dedicație de la noi și de la oamenii noștri și va trebui să arătăm faptul că ai noștri clienți sunt cei mai buni pe care îi putem avea.”, a declarat Monika Puiu, General Manager NHR Agropartners.

În slujba agricultorului român prin tehnologie avansată, soluții de finanțare și educare

Comercializarea utilajelor Deutz Fahr, un brand cu tehnologie germană și design italian, reprezintă un pas natural în misiunea NHR Agropartners de a schimba și de a crește agricultura românească. Agricultorii puternici au nevoie de tehnologie de ultimă oră, soluții de finanțare performante, know-how și educare permanentă. Acest parteneriat dintre NHR Agropartners si Deutz Fahr a fost realizat tocmai pentru a-i susține pe agricultori prin soluțiile cele mai bune pentru agricultura românească.

Compania NHR Agropartners, parte din grupul austriac VA Intertrading, și-a început activitatea în 2001, cu 7 angajați, ajungând astăzi la 11 filiale care dețin fiecare departamente de service, piese de schimb și vânzări și un număr total de peste 200 de angajați. Astfel, NHR a investit permanent în susținerea eficientă a agricultorului român, fiindu-i aproape prin dezvoltarea de filiale, stocuri consistente, service performant și rapid.

România poate să devină o forță agricolă în Europa doar prin investiții în tehnologie avansată și o abordare modernă a agriculturii, fără pierderi, cu costuri și riscuri reduse. Aceasta este viziunea, aceasta este promisiunea NHR Agropartners!


Înapoi la știri
blog comments powered by Disqus