Euroferma

Emisiune pentru țărani deștepți …

Programul Naţional de Dezvoltare Rurală 2014-2020 a fost transmis, deja, informal, forurilor europene

camp-7
Daniel Constantin, ministru al agriculturii şi Dezvoltării Rurale, a anunţat luni, la Galaţi, că Programul Naţional de Dezvoltare Rurală (PNDR) 2014-2020 se află într-un stadiu avansat şi a fost transmis, deja, informal, forurilor europene.

“PNDR 2014-2020 se află într-o fază avansată, dacă mă raportez şi la celelalte state europene, dar şi la celelalte programe pe care le avem la nivel naţional şi trebuie să vă spun că România, Ministerul agriculturii, deja a transmis, informal, acest program către forurile europene. Suntem între primele cinci state care au făcut acest lucru şi este un lucru care arată că instituţiile ţării, care lucrează cu fonduri europene, din Ministerul agriculturii, şi-au făcut treaba”, a spus Constantin.
MIniatrul a precizat că PNDR 2014-2020 este un program simplificat faţă de cele care au existat până acum, cu fonduri importante “dar nu suficiente, deci a trebuit să ne concentrăm exact pe cercetările pe care noi le-am făcut în piaţă”.

Constantin se află luni, la Galaţi, pentru prezentarea PNDR 2014-2020 în a şaptea conferinţă regională, desfăşurată “Satul românesc are viitor”.
“Am fost la Maramureş, Timiş, Braşov, Teleorman, Iaşi, Dolj, acum la Galaţi, iar săptămâna viitoare conferinţa naţională finală, la Piteşti, unde vor veni reprezentanţi din toată ţara”, a menţionat el.


Înapoi la știri
blog comments powered by Disqus