Euroferma

Emisiune pentru țărani deștepți …

Depunerea proiectelor pentru crearea de depozite de legume-fructe ar putea începe în octombrie


Prima sesiune deschisă pentru primirea de dosare şi proiecte pentru crearea depozitelor de legume-fructe va avea loc în luna octombrie, cel târziu noiembrie, a declarat, marţi, ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, după o întâlnire cu membrii comisiilor de agricultură reunite din Camera Deputaţilor şi Senat.

"Există preocuparea noastră de a modifica programul naţional de dezvoltare rurală. Măsura 123 va însemna, practic, începutul programului naţional de creare a depozitelor de legume-fructe. Sperăm ca în luna octombrie, cel târziu luna noiembrie, să fie deja prima sesiune deschisă pentru a primi proiecte şi pentru a începe primirea de dosare şi de proiecte pentru această măsură", a precizat Daniel Constantin.
Aceste depozite se vor realiza în parteneriat public privat, cu bani proveniţi de la Uniunea Europeană, a adăugat acesta.
Ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Daniel Constantin, a solicitat preşedinţilor comisiilor pentru agricultură din Camera Deputaţilor şi Senat organizarea unei întrevederi cu membrii acestor.

Reiterând spusele din ultimii ani, cu privire la întărirea rolului legislativului ca putere a statului, ministrul Agriculturii a dorit să prezinte membrilor comisiilor reunite măsurile pe care ministerul de resort urmează să le aplice în perioada următoare.


Înapoi la știri
blog comments powered by Disqus