Euroferma

Emisiune pentru țărani deștepți …

Prutul lansează Spornic Premium, primul ulei rafinat 100% High Oleic din România

prutulspornic1
Prutul S.A, una dintre principalele companii producătoare de ulei vegetal din țara noastră, a lansat primul ulei ALTFEL din România, sub principalul brand al companiei - Spornic. Astfel, Spornic

Premium este PRIMUL ulei rafinat 100% High Oleic din România, obținut dintr-un soi deosebit de semințe românești de floarea-soarelui cu un conținut ridicat de acid oleic-acid gras mononesaturat Omega 9.
Conținutul mare de grăsimi benefice – de 2,9 ori mai mulți acizi grași mononesaturați, considerați buni pentru sănătate, siguranța în preparare dată de punctul de fumigare mai înalt (232°C), precum și rezistența mai mare la râncezire, care prelungește termenul de valabilitate cu 50% (18 luni) , reprezintă principalele beneficii ale uleiului Spornic Premium de care se pot bucura consumatorii.
Produsul Spornic Premium este disponibil, în ambalaj de 1L, în rețelele Carrefour, Auchan, Kaufland, Billa, Mega Image și Selgros.
Lansarea pe piață a produsului Spornic Premium 100% High Oleic pozitionează Prutul S.A. ca deschizător de drumuri, fiind prima companie care introduce pe piată o gamă de uleiuri altfel, mai sănătoase și mai sigure, într-o industrie în care inovația s-a lăsat mult asteptată.


Înapoi la știri
blog comments powered by Disqus