Euroferma

Emisiune pentru țărani deștepți …

CLAAS AXOS – 10.000 de unități produse

claas-axos-1
Pe 21 februarie 2013, la Urziceni, la sediul dealer-ului Tehnoland a avut loc înmânarea cheilor tractorului cu seria 10.000 din gama Axos.

Întâmplarea fericită face ca exemplarul cu numărul 10.000 produs de renumitul producător german să ajungă tocmai în România. Beneficiarul acestui exemplar aniversar este fermierul Victor Căprăroiu din Scânteia.
La evenimentul de predare a tractorului care are 100 de cai putere au participat atât conducerea sediului central de la București, Radu Luigi și Finn Petersen, cât și cei doi asociați ai dealer-ului Tehnoland, Marian Ciutacu și Liviu Coleașa. “Pentru noi a fost o mare surpriză atunci când am primit răspunsul fabricii la comanda făcută. Suntem extrem de încântați că tractorul cu numărul 10.000 din gama Axos 340 ajunge în România. Pentru noi este cu atât mai mult un moment de aniversare cu cât anul acesta celebrăm 100 de ani de existență ai companiei Claas. Acest lucru demonstrează seriozitatea și consecvența calității produselor Claas. Doresc proprietarului să se bucure de acest utilaj și să îl exploateze cu profit și cu recolte bogate”.

“Sunt mulțumitul proprietar al unei game întregi de tractoare și combine Claas. Am la ferma mea trei combine iar acest tractor este al cincilea. Când am făcut comanda nu știam că voi fi proprietarul unui exemplar aniversar, dar acum că îl al și îi cunosc capacitățile sunt mulțumit. Știți, primul tractor mi l-a vândut Marian Ciutacu, dar următoarele pe care le-am achiziționat au venit singure pentru că am fost mulțumit permanent de service-ul celor de la Claas. Pentru mine a contat calitatea pieselor de schimb și promptitudinea în livrarea pieselor atunci când am avut nevoie” ne-a declarat Victor Căprăroiu, proprietarul tractorului.


Înapoi la știri
blog comments powered by Disqus