Euroferma

Emisiune pentru țărani deștepți …

CLAAS prezintă AXION 870 - O nouă putere pentru seria AXION 800

claas-axion-870
Cu noul tractor AXION 870, CLAAS oferă seriei de succes AXION 800 modelul cel mai puternic. Datorită sistemului CPM (CLAAS POWER MANAGEMENT) tractorul AXION 870 dezvoltă o putere maximă de 290 CP și este echipat cu motorul FPT cu 6 cilindri, cu eficienţă dovedită, care are o cilindree de 6,7 litri şi îndeplineşte cerinţele standardului de emisii Stage IV (Tier 4). Cu acest nou model remarcabil din gamă, CLAAS îşi continuă să dezvolte seria AXION 800, care include acum şapte modele cu puteri cuprinse între 205 şi 295 CP.

Tractorul AXION 870 este echipat standard cu transmisia continuu variabilă CMATIC și terminalul CEBIS, integrat în cotieră, cu până la 7 valve electro-hidraulice. Terminalul CEBIS permite o gestionare inteligentă a manevrelor la capăt de rând și a utilajelor prin sistemul CSM ( CLAAS SEQUENCE MANAGEMENT). Toate funcțiile importante ale tractorului și ale implementului pot fi comandate cu ușurintă prin intermediul butoanelor de pe cotieră sau cu ajutorul manetei multifuncționale CMOTION. În plus, AXION 870 poate fi echipat opţional din fabrică cu sistemul de ghidare GPS PILOT de la CLAAS, precum şi cu un terminal S10 sau S7.

Motorul tractorului AXION 870 foloseşte sistemul CLAAS POWER MANAGEMENT (CPM). De la o viteză de 14 km/h şi pentru toate lucrările cu priza de putere, sistemul dezvoltă automat un cuplu suplimentar cu ajutorul sistemului electronic de control al motorului, dar şi o putere suplimentară de 15 CP. Noul model are 31 CP în plus faţă de AXION 850 CMATIC, pentru aceeași greutatei operaţională. De aceea, AXION 870 este potrivit pentru o gamă şi mai amplă de aplicaţii în cadrul lucărilor intensive pe câmp, lucrărilor efectuate cu ajutorul prizei de putere şi pentru deplasarea pe şosea.

La fel ca întreaga serie de modele AXION 800, AXION 870 va fi echipat standard cu o nouă punte faţă. Aceasta este cu până la 380 de kilograme mai uşoară decât modelul precedent şi permite o creştere a greutăţii totale a tractorului cu până la o tonă. Ca și la modelele precedente, puteţi alege între o suspensie rigidă sau o suspensie PROACTIV pentru puntea faţă. Datorită greutăţii reduse și puterii ridicate, AXION 870 este potrivit mai ales pentru operaţiunile de cultivare uşoare sau operaţiunile intense desfăşurate cu ajutorul prizei de putere cum ar fi balotarea, împrăştierea gunoiului de grajd sau recoltarea furajelor. Astfel, AXION 870 constituie o alternativă foarte atractivă la următorul model de tractor din seria AXION 900, mai ales pentru utilizarea de către mai multe ferme sau pentru utilizarea pe ferme cu suprafeţe mari.
CLAAS AXION 870 va fi disponibil începând cu 2016.
Gama de produse şi de echipamente poate fi diferită în unele ţări. Dacă aveţi întrebări, vă rugăm să contactaţi reprezentanţa de vânzări şi marketing a companiei CLAAS sau importatorul CLAAS din ţara dumneavoastră.

Despre CLAAS
CLAAS (www.claas-group.com) este o afacere de familie fondată în anul 1913 şi este unul dintre cei mai importanţi producători de utilaje agricole la nivel global. Compania cu sediul în Harsewinkel, Germania, este lider pe piaţa europeană de combine de recoltat. CLAAS este lider mondial în ceea ce priveşte un alt mare grup de produse, combinele autopropulsate de recoltat furaje. Totodată, CLAAS este un nume de referinţă la nivel mondial în tehnologia agricolă, în domeniul tractoarelor, peselor de balotat şi al utilajelor agricole de recoltat furaje verzi. Portofoliul de produse al companiei CLAAS include, de asemenea, tehnologie a informaţiei de ultimă oră în ceea ce priveşte agricultura. Firma CLAAS are 11.400 de angajaţi la nivel mondial şi a raportat o cifră de afaceri de 3,8 miliarde de euro în anul financiar 2014.


Înapoi la știri
blog comments powered by Disqus