Euroferma

Emisiune pentru țărani deștepți …

Agricover Credit deschide la Constanța prima sucursală din Dobrogea

agricover-credit
Agricover Credit, singura instituție financiară non-bancară specializată exclusiv pe finanțarea agriculturii, îşi continuă extinderea şi deschide o nouă sucursală la Constanța, aceasta fiind a șasea din serie de sucursale deschise de companie.

După deschiderea sucursalelor din Slobozia, Iasi și Braila, în anul 2016 Agricover Credit a continuat extinderea în trei regiuni agricole importante, prin inaugurarea sucursalelor din Pitesti, Buzau şi Constanta. Deschiderea sucursalelor vizează eficienţa operaţională în acordarea de credite fermierilor şi proximitatea faţă de clienţii din zone cu potenţial de creştere.
„Deschiderea sucursalelor Agricover Credit face parte din strategia noastră de business centrată pe nevoile specifice ale fermierilor. Venim astfel mai aproape de fermierii din regiuni agricole cheie pentru a oferi soluții de finanțare inovatoare care contribuie la creşterea şi dezvoltarea fermelor, iar noile sucursale ne vor permite să răspundem mai rapid solicitărilor şi să creştem calitatea serviciilor oferite.” a declarat Robert Rekkers, Director General Agricover Credit.
Creșterea numărului de clienți și soluții de finanțare specifice zonei, reprezintă obiectivele companiei pentru regiunea Dobrogea
Peste 200 de fermieri sunt clienți Agricover Credit în regiunea Dobrogea, compania urmărind creșterea numărului acestora și extinderea pe segmente specifice zonei precum zootehnie, legumicultură, pomicultură, viticultură, pe lângă cultura mare.
„Dobrogea este o regiune cu tradiție și potențial de dezvoltare a afacerilor în domeniul agricol. Suntem aici să oferim fermierilor soluţiile de finanţare de care au nevoie atât în activitatea curentă, cât și pentru continuarea dezvoltării afacerii. În perioada următoare vizăm creșterea numărului de clienți în regiune, iar deschiderea sucursalei este dovada interesului nostru în acest sens.” a declarat Robert Rekkers, Director General Agricover Credit.
În anul 2015, Agricover Credit a acordat credite în valoare de 950 milioane de Lei la nivel national, către un numar de 1700 de clienți. În prezent portofoliul de clienți depășește 1.900 fermieri parteneri. Compania oferă finantare simpla si rapida atât pentru acoperirea necesarului de capital de lucru pentru achiziţia de inputuri, plata facturilor curente, salarii şi alte cheltuieli, cât şi pentru finanţarea investiţiilor (achiziţii de utilaje, teren, silozuri, echipamente).

Despre Agricover Credit
Agricover Credit este prima instituție financiară din România care oferă produse financiare exclusiv fermierilor din sectoarele vegetal şi zootehnic. Cunoaşterea şi înţelegerea specificului activităţii agricole permit dezvoltarea unei game variate de produse inovatoare pentru finanţarea capitalului de lucru şi a investiţiilor într-o manieră flexibilă, adaptată nevoilor şi caracteristicilor celor cărora li se adresează. Echipa comercială mobilă, formată din consultanți financiari, acoperă întreg teritoriul țării, deplasându-se la sediul clientului pentru a oferi suport în alegerea celei mai bune soluții de finanțare, întocmirea dosarului de creditare și accesul la finantare in cel mai scurt timp.
Agricover Credit a înregistrat o creştere rapidă ajungând, în numai câţiva ani, să fie unul dintre jucătorii cheie în finanţarea producătorilor agricoli.

Înapoi la știri
blog comments powered by Disqus