Euroferma portal de agricultura zootehnie industrie. Emisiunea TV Euroferma. Euroferma online N24. Anunturi agricole. Idei afaceri agricole ferme norme europene. Investitii agricultura.

Euroferma

Am continuat dialogul nostru cu fermierul Bogdan Soare, început în ediția precedentă. Am adăugat, de această dată, opiniile a trei dintre partenerii noștri: Agrii prin CEO-ul său, Monalisa Ungureanu, Corteva Agriscience prin directorul de marketing Maria Cîrjă și Ipso Agricultură prin directorul general Arnaud van Strien.
title
Stacks Image 547
Newsletter
Newsletter
Abonează-te la newsletterul Euroferma!
Află imediat când sunt postate noi emisiuni, videoevenimente sau știri importante.
Formular anunțuri
Formular anunturi
Publică gratuit anunțuri pe site-ul Euroferma!
Completează formularul aici.
Parteneri
Claas Romania
NHR
BASF
Pioneer
Prutul SA
Naturevo
Nufarm
IPSO AGRICULTURA
Stacks Image 51266

Punct și de la capăt

Data difuzării: 6 septembrie 2020
Anul 2020 a fost unul dificil atât din punct de vedere sanitar cât și agricol. Dar marile companii nu stau pe loc. În 26 august, la Agroserv Borcea, a avut loc dezvelirea a două bijuterii de tractoare. Într-o fermă atât de frumoasă, curată, îngrijită cum puține mi-a fost dat să văd. Evenimentul a fost animat de Marian Grigore specialistul pentru tractoare al firmei IPSO Agricultură. El este și cel care ne explică modificările aduse tractoarelor 7R și 8R.
Dar care este starea de spirit a fermierului gazdă aflăm pe parcursul a doua editii. "A fost un an foarte dificil, aș prefera să nu mă întrebați”, ne spune fermierul gazdă Rică Stoian. Și pentru fermierii profesioniști, recoltele de anul acesta, au fost foarte slabe, dar acesta nu a fost un motiv ca fermieri strânși, să nu afle despre combina din seria T de la John Deere, prezentată de specialistul de produs Ștefan Țicău.
Suntem la începutul lunii septembrie și credeam că școala va începe curând. Cum se va desfășura, online sau față în față nu știe nimeni, însă echipa AGRII este pregătită să ajute copiii din liceele agricole. Ei s-au gândit să ofere cadou, tablete, copiilor defavorizați din mediul rural. Valerian Iștoc - directorul de marketing și dezvoltare al companiei, are însă să ne vorbească și despre un program de mai elaborat pentru fermierii profesioniști, implementat deja în ferme.
comments powered by Disqus
Stacks Image 549

Publică-ți gratuit anunțurile pe site-ul Euroferma!

Anunturi
În secțiunea Anunțuri Agricole, iți oferim posibilitatea de a publica gratuit anunțurile tale. Structurată pe categorii, această secțiune se adresează atât firmelor cât și persoanelor fizice. Tot ceea ce ai de făcut este să completezi formularul.

Completează formularul aici!
Stacks Image 550
Mai multe detalii
Stacks Image 551

Știri din domeniul agricol

Euroferma îți oferă știri importante din domeniul agricol, informații utile pentru tine și afacerea ta.

Parteneri Media

Stacks Image 552
Stacks Image 553
Stacks Image 554
Stacks Image 555