Bob cu bob se face grâul
Data difuzării: 8 iulie 2012
Euroferma a realizat o nouă emisiune tematică și tehnică. De această dată a venit rândul grâului să fie vedetă. Chiar dacă este o cultură străveche, există informații noi de fiecare dată. Noutatea pe care o aducem vine din partea a doi francezi: Pierre Jarreau și Arnaud van Strien. Amândoi ne anunțau cu ceva vreme în urmă noua tendință a lumii grâului: hibrizii de grâu. Randamentul de cultură pe care îl are un hibrid aproape că este doar un vis pentru fermierii români: între 9-10 tone la hectar. Acesta va trebui sa fie viitorul și la noi. Despre grâu și ce trebuie să faceți pentru a avea producții mulțumitoare ne vorbesc fermieri precum Lucian Buzdugan dar și Ion Sofone.
Publică-ți gratuit anunțurile pe site-ul Euroferma!
În secțiunea Anunțuri Agricole, iți oferim posibilitatea de a publica gratuit anunțurile tale. Structurată pe categorii, această secțiune se adresează atât firmelor cât și persoanelor fizice. Tot ceea ce ai de făcut este să completezi formularul.
Completează formularul aici!
Completează formularul aici!