Euroferma

Emisiune pentru țărani deștepți …

Comunicat de presă post-eveniment – “Punem Afacerile Românești în Mișcare!” - Rezultate Marea Extragere

netagro-rezultate-2019
Cea de a doua ediție a campaniei comerciale NETagro dedicată fitofarmaciilor - “Punem Afacerile Românești în Mișcare!” 2019 - s-a încheiat vineri, 15 noiembrie, în cadrul unui eveniment de succes, ce a reunit peste 280 de fitofarmaciști, specialiști în domeniu și reprezentanți ai presei.

NETagro este o companie distribuitoare de inputuri pentru agricultură, cu capital 100% românesc, prezentă pe piața de profil din România de 13 ani. Compania a înregistrat o creștere progresivă a cifrei de afaceri, iar pentru 2019 estimăm o închidere la aproximativ 40 milioane de euro. Am ajuns astfel în punctul în care unul dintre dezideratele NETagro este acela de a contribui concret la creșterea la fel de organică a afacerilor colaboratorilor săi.

“Punem Afacerile Românești în Mișcare!” este o inițiativă NETagro de a sprijini afacerile mici și mijlocii din domeniu, nu numai prin premii atractive, ci mai ales prin încurajarea colaboratorilor săi de a face previziuni, de a-și asigura stocurile și de a face un salt îndrăzneț în afacerile pe care le conduc.

În cadrul evenimentului au fost invitați ca să ia cuvântul și reprezentanți ai companiilor SYNGENTA ROMÂNIA și ROSIER Group, care au prezentat portofoliile lor, tehnologii complete și game variate, toate dedicate afacerilor din domeniu.
Finalul evenimentului a adus norocoșilor câștigători, prin tragere la sorți, trei vouchere în valoare de 5.000 Ron fiecare, iar marelui câștigător un autoturism Dacia Duster.

Câștigătorii celor 3 vouchere “Punem Afacerile Românești în Mișcare!” 2019 sunt:

• SC MONDOBAL SRL - reprezentant Bălașa Marin
• SC BIOPLANT SRL - reprezentant Bădescu Haralambie
• SC PLANTECO AGRO SRL - reprezentant Popovici Paul

Marele Premiu, un autoturism Dacia Duster, a fost câștigat de SC BIOPLANT SRL, reprezentant Bădescu Haralambie.

Felicitări tuturor câștigătorilor!

Dorim să felicităm toți participanții la concurs și toate companiile prezente la eveniment pentru un an plin de provocări depășite cu succes. Vă dorim ca 2020 să fie un an cel puțin la fel de bun ca acesta.
“Punem Afacerile Românești în Mișcare!” este un proiect ambițios, pe care ne dorim să-l transformăm în tradiție. Astfel, vă așteptăm la anul pentru un nou concurs, în care marele premiu va fi un autoturism SURPRIZĂ!

Mulțumim pe această cale tuturor celor care ne-au fost alături – clienți, colaboratori, dar și reprezentanți ai presei, cărora le mulțumim în mod deosebit pentru suport și profesionalism.

Înapoi la știri
blog comments powered by Disqus