Euroferma

Emisiune pentru țărani deștepți …

Corteva Agriscience™ lansează oficial în România Pixxaro™ ce are in compozitie Arylex™, o soluție avansată de protecția plantelor

Pixxaro-1
Corteva Agriscience™, Divizia de Agricultură a DowDuPont, lansează oficial în România Pixxaro™ ce are in compozitie Arylex™, o soluție avansată de protecția plantelor, cu efect rapid și spectru larg de combatere.

Pixxaro conține Arylex, o substanță activă creată special pentru combaterea buruienilor la grâu, orz și alte culturi graminee. Erbicidul are un spectru larg de combatere. Necesită o aplicare foliară primăvara, la apariția buruienilor. „Un avantaj major al produsului este acela că asigură o rotație corespunzătoare, efectele sale nefiind influențate de temperatură sau de eventuale precipitații survenite după o oră de la aplicare“, a explicat Ion Mutafa, Category Marketing Manager, Corteva Agriscience™.

„Clienții sunt mereu în prim-planul activității noastre. Dorința noastră este de a ne extinde continuu portofoliul și de a oferi soluții de protecția culturilor care să ajute fermierii locali să-și maximizeze producția și să-și îmbunătățească profitabilitatea”, a declarat Maria Cîrjă, Marketing Leader România și Moldova, Corteva Agriscience™.

Pixxaro™ este unul dintre cele mai flexibile produse care pot fi aplicate pentru culturile de cereale păioase combătând buruieni care au reprezentat în ultimii ani o problemă pentru agricultura locală. Printre acestea se numără: Ambrozia, Talpa Gâștei (Chenopodium album) sau Fumaria officinalis. Pentru turită (Galium aparine) erbicidul are cea mai ridicată eficacitate din piață în fiecare stadiu de dezvoltare. De asemenea, Pixxaro este cea mai sigură soluție in combaterea macilor (Papaver rohes) din culturile de păioase. Rezultate foarte bune sunt demonstrate pentru acest produs și împotriva buruienilor ca Veronica sau buruienile perene ca Pălămida și Volbura prin pachetul Pixxaro Super..

Pixxaro™ se disperseaza și se amestecă ușor fiind compatibil cu alte tratamente pentru plante. Riscul de a afecta culturile vecine este minim.

Despre Corteva Agriscience™, Divizia de Agricultură a DowDuPont
Corteva Agriscience™, Divizia de Agricultură a DowDuPont (NYSE: DWDP), urmează să devină companie independentă, listată la bursă, așa cum s-a anunțat anterior, proces care va fi finalizat în luna iunie 2019. Diviza combină capacitățile DuPont Pioneer, DuPont Protecția Plantelor și Dow AgroSciences. Corteva Agriscience™ oferă fermierilor din lume cel mai complet portofoliu din industrie — incluzând unele dintre cele mai cunoscute mărci din agricultură: Pioneer®, Encirca®, nou lansatul Brevant™ Semințe, precum și alte produse premiate de protecția culturilor – și aduce constant noi produse în piață prin intermediul unei echipe de cercetare puternice în domeniul chimic și tehnologic. Mai multe informații găsiți pe www.corteva.com.

Înapoi la știri
blog comments powered by Disqus