Euroferma

Emisiune pentru țărani deștepți …

Protejați cultura cu cea mai completă ofertă Corteva

corteva-1
Compania Corteva Agriscience™ este liderul detasat pe segmentul de erbicide la cereale paioase, cu o cota de piata de 33%.

Erbicidare de toamna: BIZON™
Erbicidare de primavara: PIXXARO™ SUPER, PALLAS™ 75 WG, FLORAMIX™, MUSTANG™, CERLIT™ SUPER.
Combaterea bolilor: EVOLUS®
Combaterea afidelor: TRANSFORM™


Cereale-paioase-

BIZON™ – erbicidul care se aplica toamna in postemergenta, avand dubla actiune foliara si reziduala, cu un spectru foarte larg de combatere a buruienilor din cultura de cereale paioase (iarba vantului si buruieni dicotiledonate). Combate buruieni, precum: Veronica, Turita, Mac, Samulastra de floarea soarelui si rapita.

PALLAS™ 75 WG - cel mai cunoscut si utilizat erbicid in combaterea buruienilor graminee din cultura de grau (iarba vantului, ovascior, obsiga, etc.).

FLORAMIX™ - erbicidul care asigura o combatere excelenta a celor mai importante buruieni graminee (iarba vantului, ovascior, obsiga, etc.) si dicotiledonate din cultura de grau.

PIXXARO™ SUPER - este inovatia cu cel mai larg spectru de buruieni dicotiledonate anuale si perene combatute din cultura de cereale paioase, cu actiune foarte rapida, foarte selectiv pentru cultura de cereale, putandu-se aplica pana la faza de burduf, fara a avea probleme pentru culturile succesive.

MUSTANG™ – erbicidul sistemic utilizat in combaterea unui spectru larg de buruieni dicotiledonate anuale si perene, avand o eficacitate excelenta pe samulastra de floarea soarelui din culturile de porumb si cereale paioase.

CERLIT™ SUPER – noua formulare superioara, adaptata rigorilor europene, cu eficacitate ridicata in combaterea unor buruieni dicotiledonate problema (turita, volbura, mur, coada calului, samulastra de floarea soarelui) din culturile de cereale, porumb, ceapa. Cerlit Super este cel mai bun partener de amestec cu alte erbicide in controlul buruienilor dicotiledonate din culturile de cereale paioase.

EVOLUS® - este cel mai performant fungicid pentru combaterea fainarii la culturile de cereale paioase. Protejează planta pe o perioadă îndelungată (4-6 săptămâni), acționând și asupra frunzelor nou formate.

TRANSFORM™
- este noul insecticid pe baza de Isoclast™ active pentru controlul eficent al afidelor si impact pozitiv asupra reducerii raspandirii virusurilor in culturile de cereale paioase.


Înapoi la știri
blog comments powered by Disqus